hard work, bananas n party

Posledný týždeň bol najtvrdší za posledných mmmmm 17 rokov, ale KONEČNE som si naśla poriadnu brigádu, ktorá  ma dokonca aj baví, nikdy by som nepovedala, že zvládnem denne toľko stresu. Fakt, ale baví ma to. Job na bare, občas v kuchyni a vlastne hocičo čo príde, reštiku mám len 10 minút od domu, "kolegyne" perfektné, jedlo brutálne :D
Ale zaspávala som unavená, ako cez školu. Vlastne ešte viac.
Ale oplatilo sa. Konečne nemám úplne prázdnu peňaženku a tak sme to šli aj patrične osláviť, osláviť vlastne to leto, ktoré sa za posledný týždeň ako leto netvárilo, keďže som chodila v koženej bunde, gumákoch a mrzla v slabých 16 stupňoch.

A party? Čo je lepšie ako cez týždeň. Utorok bol náš a trochu v strese, že mesto bude prázdne sme sa vrátili o tretej domov. Spontánnosť je najviac:).
A rozmazané fotky a spanie na fontáne na Hodžku a pýtať sa okoloidúcich v inom jazyku ako slovenčina na cestu..




Takže taký normálny večer.
Až na to počasie studené úplne letná mood a už PROSÍM nech je teplo, veď celých 10 mesiacov sa tešíme na teplo a bam nič.! Zobudte sa tam hore!







Inak normálka, teraz idem na pár dní preč, nejaké tie stany a tak, ale ako pozerám von oknom, bude to skôr kto z koho (počasie vs. stan).
Takže keďže ani von sa nedá chodiť využívam svoj technický talent na zostrojenie nových a LEPŠÍCH vymožeností modernej doby:

Objednávky zasielať čo najskôr, pretože je veľký záujem.

A ďalšie fotec z domáceho sesterského šútingu.



...a tak má ma rada.



K, užívajte prázdniny (tá šťastnejšia väčšina) a zvyšok buďte radi, že vás neláka krásne, letné, hot počasie, ktoré sa zrejme ani nasledujúc dni neprejaví.
:*







3 komentáre:

  1. gratulujem k brigáde, a chválim podarené fotky ♡ !

    OdpovedaťOdstrániť
  2. beautiful photos every time!!
    passes from me if you like .. there's a new post!
    http://ilaria-cardia.blogspot.it/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ta halenka je super...chtěla jsem si ji v HM koupit, ale pak jsem zaváhala, jak vidím, měla jsem do ní jít :)) mrkni ke mně na blog, můžeme se navzájem sledovat :)) B.

    http://giallotulipano.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť