hrozno


(G)RAPE

bol neskutočnýyyyyyyyyy mega brutálny a všetky podobné synonymá.
Keď fakt miluješ kapelu a chceš ju stretnúť a zažiť to, čo vidíš v klipoch na vlastnej koži a poznáš všetky songy a melódie a bam zrazu si tam!
Neviem to vážne popísať.
Mám dosť veľa obľúbených kapiel a spevákov, ale moji fav sú jednoznačne Modestep.
Majú len pár vlastných songov, ale tá show a to všetko s akou brutalitou to predvádzajú .. ufff.
Mega, vážne.
Toto je moja naj naj najjjj fav , enjoy ♫

Na Examplovi som si fičala celé minulé leto. Natural disaster môžem hocikedy a keď sa spojil s Harisom a dal We'll be coming back , zimomriavky sú slabý výraz.

Keď som začala počúvať Steveho Aokiho a zistila, že Warp je brutalita moje nadšenie, že Bloody Beetroots zažijem na Grape bolo silné no.
A naozaj stáli za to.
Samozrejme Modestep neporazí nič, ale Bloody nemali ďaleko.
Keď dali totooooo 

 odpadla mi hlavaaa


Denný program samozrejme pestrý a Redds najlepšie. 

Najviac mätový čaj s medom ,lebo sobotu nám bola strašná zima a tielka a kraťasky, čo sme mali piatok a predsa nám v nich bolo hot ako nikdy, skončili na spodku tašky.


Naša Mišela, dieťa štasteny vyhrala mobil, tak sme mali o dôvod viac pripiť si na začiatok sobotnej noci, o ktorej sme vedeli, že bude nezabudnuteľná.

Nechceli sme o nič prísť, takže spánok nič. 

Po New Ivory, keď sme si s nimi pokecali a vypočuli si Morcheebu, sme utekaliiiiiiiii na môj milovaný Modestep, rýchlo späť na Exampla a dokonca aj Yanko Král bol ok, áno áno, strašideľný chlapec za nami nám to potvrdzoval svojimi pokrikmi "Janko Král, hrá jak kráľ".
Originalitu nezaprieš. 
Po tom čo zmenil repertoár a zaradil tam aj pokrik typu "Hráš jak prezident" , i keď na Yankovom  mieste by som asi takéto verejné urážky neakceptovala, sme sa rozhodli zmeniť stanovisko.
Vďaka chlapcovi v Redds stane (nič nieje lepšie ako hause, rap, hypno, dnb a dubstep dokopy!! :D ), sme sa odpálili najviac.

Po poslednej pesničke "Je ráno, je ráno, je ráno, je ráno iudhciuerhiuvbefdiuvhbreiuvheivh, je ráno, je ráno
ifheifrvheirvhroiu..." , ktorá bola maximálne autentická, sme zistili, že naše nohy už viac skákania nevydržia, tak sme zvolili seno a teplučký spacák.

A tak, o piatej hodine rannej, už po východe slnca, ležíme si na sene a chlapec obďaleč nám spieva starú známu "Je ráno".
Vlak nám išiel o hodinu a pol, tak sme uznali ,že na pol hoďku zavrieť naraz obidve oči nezaškodí.
After sleeping sme ťažko, ale VEĽMI tažko presunuli naše bytosti ku stanu, nejakým spôsobom ho zbalili a čára na vlak, ktorý sme vďaka "milému a ústretovému" ujovi autobusárovi z kyvadlovky nestihli.

Tak sme to dali opäť  na homeless a pospali si na stanici. 

Silný zážitok! 

Vychytali sme vo vlaku dokonca aj miesta a prežili sme tie 

dokonalé tri dni v zdraví, štastí, eufórií, s najsamlepšími zážitkami, zaľúbené ZAS a ZNOVA do Alberta, ktorý sa opäť hodil do davu a dokonca nepadol!!!

* najobľúbenejší posed na sene
New Ivory sú perfiš aj za triezva
smile
again
Čárlí a továreň na sny
a tak..
Gandžita Morcheeba (srsly ona si ju slušne vypýtala) a naše nad&śenie (z M samozrejme)
a naša eufória na Modestepe, Bloody Beetroots, The Subways:)

xoxo D.

2 komentáre:

  1. Great pictures! Look like you have tons of fun! :D

    Anyway, have you heard of the new BASI network?

    Play your part, join us and worldwide bloggers to take a stand against social injustices! You can join the Bloggers Against Social Injustice network today & help us make a difference for those whose voices are not being heard!
    There are different events BASI hosts to help educate and fund change to help end atrocities like sex trafficking (AKA slavery!) but to really turn heads, we need your help!

    I really hope to see you there.It's just a click away and you can make this world a better place.

    * We have GFC, bloglovin, twitter and FACEBOOK too! ^_^ *

    Cassandra
    backtofive

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Janko Král, hrá jak kráľ :DDDD to bolo najlepšie! :D (g)rape? :D nás to neomrzíí :D tá foto pri morcheebe sa mi páči, pekné sme tam :D a Example a zimomriavky? ani nehovor :D som si myslela že to nebudem až tak prežívať ale opak je pravdou :D changed the way you kiss me od vtedy počúvas asiže stáále :D

    OdpovedaťOdstrániť